Kaarsenstandaard in vintage interieur met invallen zonlicht

- Werkcode: 1 068 781

Fotografiecor .nl over Kaarsenstandaard in vintage interieur met invallen zonlicht

Een bijzondere foto met een verstild karakter en met sfeervol zijlicht van de zon in een karakteristiek Nederland vintage arbeidershuis. Invallend zonlicht door een raam vormt een pastroon met licht en schaduw op een prachtige muur met pasteltinten. Op een lambrisering staat de emaille standaard van een een kaarsenstandaard met zijn blauwe kleur te schitteren tegen de zacht groene achtgrond. Digital art met de kracht van compositie en beeldverhaal in een beeld gevangen.

Als fotograaf hou ik ervan om de eindeloosheid en de details van het Nederlandse landschap in sterke foto beelden te vangen. Door gebruik te maken van verschillende technieken en die te combineren met perpectief en compositie creëer ik de eigen dynamiek die vaak herkenbaar is voor mijn fotografie werk. Met mijn foto's probeer ik een momentum in de tijd te vangen waarbij je het beeld bijna lijkt te kunnen aanraken en de sfeer haast voelbaar is.

Deze foto is te verkrijgen in hoge kwaliteit voor afdrukken op fotoprint, fotobehang, drukwerk toepassingen of media uitingen. Natuurlijk is een sfeervolle foto van dit vintage interieur van een retro arbeiders huisje zeer goed te gebruiken voor styling van interieur & kantoor, bedrijfsruimte of als beeldbank voor uw content & marketing. Breng de prachtige Nederlandse cultuur op een unieke manier onder de aandacht en geniet elke dag van bijzondere lifestyle en fine art fotografie.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Kaarsenstandaard in vintage interieur met invallen zonlicht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kaarsenstandaard in vintage interieur met invallen zonlicht

Koop dit digital art werk Kaarsenstandaard in vintage interieur met invallen zonlicht van Fotografiecor .nl als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 068 781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden