Kadereflectie Rotterdam

- Werkcode: 975 235

Frans Blok over Kadereflectie Rotterdam

Het is niet eenvoudig een goede reflectie te fotograferen van gebouwen of andere objecten in licht golvend water. Als er te weinig beweging in het water zit dan wordt zo'n spiegelbeeld een beetje saai. En als er teveel golfslag is wordt het al snel te abstract. In het ideale geval herken je het gespiegelde object, maar wel met grote vervormingen.

Toch kan een abstract beeld ook een bijzondere schoonheid hebben. Dat geldt wat mij betreft voor deze foto.

Ik kan vertellen dat de foto gemaakt is vanaf een ponton van het in aanleg zijnde drijvend park in de Rijnhaven in Rotterdam, ter hoogte van gebouw New Orleans. Dat we in de spiegeling met enige moeite het basalt van de kademuur en het glas in de gevel van bioscoop Lantaren/Venster kunnen herkennen. En dat bomen, lantaarnpalen en een geel bord op de kademuur voor wat extra detail zorgen.

Maar ook zonder die achtergrond te weten is het mogelijk te genieten van dit werk. Van deze momentopname van een reflectie die nooit meer terugkeert, althans niet in exact deze vorm.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Kadereflectie Rotterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kadereflectie Rotterdam

Koop de foto Kadereflectie Rotterdam van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 235
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden