Een Werk aan de Muur shop

Kakadu National Park, Australië; Silhouet van reigers bij zonsopgang

- Werkcode: 613 116

Photo Henk van Dijk over Kakadu National Park, Australië; Silhouet van reigers bij zonsopgang

Silhouet van reigers in bomen bij een kleurrijke zonsopgang in Kakadu National Park, Australië. Kakadu NP, Yellow Water cruise bij zonsopgang.

Het Nationaal park Kakadu is een Australisch nationaal park in het Noordelijk Territorium. Het werd opgericht in 1981 en het is 19.804 km² groot. Kakadu wordt gezamenlijk bestuurd door de Australische overheid en de oorspronkelijke Aboriginal-bevolking. De naam Kakadu is een verbastering van het Aboriginalwoord "Gagudju".

Kakadu ligt in de Top End van het Noordelijk Territorium. Het gebied wordt in het noorden begrensd door de Van Diemen Golf, in het oosten door Arnhemland en in het zuiden door Nitmiluk National Park. Kakadu wordt doorsneden door twee grote wegen: de Kakadu Highway die van Pine Creek in het zuiden naar Jabiru, de voornaamste plaats in het nationale park, in het noordoosten loopt, en de Arnhem Highway die de stad Darwin ten westen van Kakadu met de Ranger-uraniummijn aan de oostrand van het nationale park verbindt.

Kakadu staat tweemaal vermeld op de Werelderfgoedlijst, zowel vanwege de culturele waarde met onder andere een groot aantal rotsschilderingen van Aboriginals als vanwege de rijke natuur. Het nationale park werd voor het eerst in 1981 op de Werelderfgoedlijst geplaatst.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Kakadu National Park, Australië; Silhouet van reigers bij zonsopgang als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kakadu National Park, Australië; Silhouet van reigers bij zonsopgang

Koop de foto Kakadu National Park, Australië; Silhouet van reigers bij zonsopgang van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 613 116
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.