Kalamitsi / Lefkada Griekenland van Shot it fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481045
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Kalamitsi is een pittoresk dorpje aan de westkust van het Griekse eiland Lefkada. Het is gebouwd op een groene helling en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de blauwe zee. Het is één van de oudste dorpen van het eiland met veel oude kerken, traditionele windmolens die op de heuvel staan ​​en traditionele wijken.

Het dorp heeft weinig toerisme omdat het vrij vredig en ongerept is, ondanks de nabijheid van de grote stad Lefkada op 20 km afstand. Mensen hier behouden de traditionele en landelijke manier van leven.

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Shot it fotografie profielfotoWelkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken