Kamelen en Fotograaf: Spiegeling bij Zonsondergang op Strand van Broome, Australië

van The Book of Wandering

Kamelen en Fotograaf: Spiegeling bij Zonsondergang op Strand van Broome, Australië van The Book of Wandering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 781343
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een karavaan met kamelen loopt over het strand bij zonsondergang. De rij met steeds kleiner wordende kamelen benadrukt het perspectief. Op elke kameel zitten een of meer toeristen. Het licht is metalig blauw, de lucht, witte wolkjes en de silhouetten van de kamelen weerspiegelen in een laagje water op het zand. Een fotograaf staat rechtop op het strand terwijl hij de kamelen fotografeert met de ondergaande zon op de achtergrond.

Dit werk wordt aangeboden door The Book of Wandering

The Book of Wandering profielfotoJeroen van Schaick is een reisfotograaf met oog voor mooie landschappen. Het liefst is hij op reis naar plekken die net even onverwacht zijn. Woestijnen, regenwoud en roadtrips laten zijn hart sneller kloppen. En als hij niet op reis is vertelt hij samen met Alette graag hun reisverhalen op het reisblog The Book of Wandering en op Instagram. Browse door de selectie van foto's op Werk aan de Muur en kies een foto uit voor het echte reisgevoel bij jou thuis!

Alle werken