Een Werk aan de Muur shop

Kasteel Duivenvoorde gespiegeld in de vijver

- Werkcode: 833 528

Rini Braber over Kasteel Duivenvoorde gespiegeld in de vijver

Kasteel Duivenvoorde ligt tussen Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam en is een van de oudste kastelen van Nederland. Uniek is dat het altijd in handen is geweest van dezelfde familie. In 1960 is het eigendom overgedragen aan een stichting. Het kasteel doet dienst als museum, maar kan ook worden gehuurd als trouwlocatie of vergaderruimte. Het omringende park is ingericht in Engelse stijl met vijvers en kan dagelijks worden bezocht tegen een kleine vergoeding.
Rini Braber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rini Braber

Fotograferen is kijken met andere ogen. Al meer dan 10 jaar probeer ik mijn blik op de wereld door de lens vast te leggen. Mijn favoriete onderwerpen zijn landschappen, natuur, macrofotografie, steden en architectuur.

Alle werken van Rini Braber


Waarom je kiest voor Kasteel Duivenvoorde gespiegeld in de vijver als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kasteel Duivenvoorde gespiegeld in de vijver

Koop de foto Kasteel Duivenvoorde gespiegeld in de vijver van Rini Braber op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 833 528
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.