Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg

- Werkcode: 748 338

Jeroen Kleiberg over Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg

Het oude centrum van 's Heerenberg is een charmante en historische plaats, en wanneer het bedekt is met een vers laagje witte sneeuw krijgt het een nog magischer en sprookjesachtiger aanzien. De daken van de oude huizen en gebouwen zijn besneeuwd, wat de stad een bijna buitenaards gevoel geeft. Als je door de smalle straatjes en steegjes van de oude stad loopt, krijg je het gevoel alsof je in een scène uit een roman van Charles Dickens bent gestapt. De besneeuwde straten en pleinen lijken terug te gaan naar een vervlogen tijdperk en de schilderachtige huizen en winkels zijn een lust voor het oog.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg

Koop de foto Kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748 338
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden