Kasteel Huis Bergh

- Werkcode: 331 606

Jan Koppelaar over Kasteel Huis Bergh

Een schitterende morgen in 's-Heerenberg (Gelderland, Nederland). Een klein plaatsje tegen de Duitse grens. Deze locatie was me al eerder opgevallen via google afbeeldingen. Nadat ik door ben gegaan met mijn voorbereidingen, kwam ik op deze plek uit. Een schitterend kasteel, gehuld in de herfstkleuren. De mist maakte voor mij de foto mysterieus! Nostalgie en geheimzinnigheid vinden hier elkaar. Een heerlijke morgen om bezig te zijn met landschapsfotografie.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Kasteel Huis Bergh op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kasteel Huis Bergh

Koop de foto Kasteel Huis Bergh van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 331 606
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden