Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 5 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Kasteel aan zee in Griekenland

- Werkcode: 1 045 587

Fotojeanique . over Kasteel aan zee in Griekenland

Methoni castle die uitkijkt over de ionische zee. Het kasteel van Methoni is een middeleeuws fort in de havenstad Methoni, Messenia, in het zuidwesten van Griekenland.

Het kasteel werd in 1209 na Christus gebouwd door de Venetianen op een rotsachtig voorgebergte en is een van de grootste in de Middellandse Zee.

De natuurlijke haven in de buurt van het kasteel en de strategische ligging hebben ertoe geleid dat het door de eeuwen heen een bron van twist werd tussen verschillende machtige volkeren, die het gebied begeerden voor hun eigen financiële en diplomatieke belangen.

Het kasteel bereikte zijn hoogtepunt tijdens de 1e Venetiaanse heerschappij, tussen de 13e en de 15e eeuw, terwijl het definitieve verval plaatsvond rond 1828, toen de bewoners buiten de muren werden overgebracht, waardoor het in verval raakte. Ondanks dat het verlaten is, blijft het kasteel echoën met de herinneringen aan lang vervlogen glorieuze tijden.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Kasteel aan zee in Griekenland op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Kasteel aan zee in Griekenland

Koop de foto Kasteel aan zee in Griekenland van Fotojeanique . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 045 587

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
218,-196,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.