Katten – Een Siamese kat kijkt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een Siamese kat kijkt, maar naar waar? Omringd door prachtige bloemen, staande op een landweg, staart de Siamese kat in dit stuk misschien terug naar de toeschouwer. Het is echter heel goed mogelijk dat de kat naar iets anders kijkt. Waar de Siamezen ook naar staren, het lijkt zeker iets te zijn dat hen enigszins verrast heeft verrast. Wat er daarna gebeurt is de gok van iemand. Gezien de lichte, luchtige dag die de Siamees schijnt te hebben, is het waarschijnlijk iets aangenaams. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts, of op een verscheidenheid aan interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken