Een Werk aan de Muur shop

Katten – Een Siamese kat kijkt

- Werkcode: 436 990

Jan Keteleer over Katten – Een Siamese kat kijkt

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een Siamese kat kijkt, maar naar waar? Omringd door prachtige bloemen, staande op een landweg, staart de Siamese kat in dit stuk misschien terug naar de toeschouwer. Het is echter heel goed mogelijk dat de kat naar iets anders kijkt. Waar de Siamezen ook naar staren, het lijkt zeker iets te zijn dat hen enigszins verrast heeft verrast. Wat er daarna gebeurt is de gok van iemand. Gezien de lichte, luchtige dag die de Siamees schijnt te hebben, is het waarschijnlijk iets aangenaams. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts, of op een verscheidenheid aan interieurproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Katten – Een Siamese kat kijkt op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Katten – Een Siamese kat kijkt

Koop dit digital art werk Katten – Een Siamese kat kijkt van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436 990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.