Katten – Een kat draait zich om

van Jan Keteleer

Katten – Een kat draait zich om van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436997
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omringd door hoge, mooie elementen van de natuur op een warme, mooie dag brengt deze kat in een unieke situatie. Het spreekt vanzelf dat de kat van ergens ver weg is afgedwaald. Of de kat werd naar dit prachtige veld gebracht, waar het een gedurfde ontsnapping maakte naar onbekende bestemmingen. Zeker, het lijkt erop dat de kat op een heel belangrijke missie van een bepaalde soort was, alleen om onderbroken te worden. Zijn licht verbaasde uitdrukking suggereert dat ze verwachtten dat dit de hele tijd zou gebeuren. Deze unieke kunstdruk is beschikbaar als muurkunst, op t-shirts of in een reeks interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken