Katten – Een kat kijkt naar de vlinders van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436999
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Op een warme zomermiddag ligt een kat lui op een schommel. Zijn ogen zijn echter helder en alert met de vele oogverblindende vlinders die voor hem vliegen. De kat ziet er zelfs naar uit dat hij zijn lome, ontspannen houding kan verbreken om ze te achtervolgen. Dit stuk is zeer suggestief voor een luie dag waarin er heel weinig te doen is. Maar de geest is rusteloos. Of op zijn minst, de geest is zich diep bewust van de stille schoonheid die inherent is aan hun omgeving. Deze kunst is beschikbaar als muurkunst, een t-shirt, of in de vorm van veel verschillende interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken