Katten – Een romantische kat houdt van vlinders van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437013
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omringd door rustieke structuren, prachtige greens en de schitterende kleuren van prachtige vlinders, is A Romantic Cat Loves Butterflies perfect voor liefhebbers van warme namiddagscènes. Deze jonge kat is duidelijk verrukt met deze fascinerende creaties. Ontdekt de kat ze voor de eerste keer? Zijn de kat en de vlinders oude vrienden? Deze romantische scène suggereert dat alles mogelijk is. Er is een gevoel van verwondering dat je kunt zien in de ogen van de kat, wat alleen kan worden beschreven als inspirerend. Deze kunst is beschikbaar in de vorm van kunst aan de muur, als een t-shirt, of op verschillende interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken