Katten – Kat bovenop de brievenbus

van Jan Keteleer

Katten – Kat bovenop de brievenbus van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437031
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is nogal een komische scène! Hier zien we dat een hond de wacht houdt boven een kat, die bovenop de brievenbus zit. Onder hen kunnen we wat gemorste melk zien, evenals een fles die onaangeroerd blijft. We weten niet precies wat er gebeurde in de momenten daarvoor de scène vastgelegd in deze acryl op canvas stuk, maar we kunnen natuurlijk raden. Het is waarschijnlijk dat de hond de kat achtervolgde, die de melkfles omver gooide. De kat wacht nu bovenop de brievenbus. Toch lijkt deze scène redelijk onschadelijk. Beschikbaar als canvaskunst aan de muur of ingelijste muurkunst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken