Katten – Kat die melk ontdekt

van Jan Keteleer

Katten – Kat die melk ontdekt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437014
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het lijkt erop dat deze kat voor de allereerste keer melk ontdekt! Er is een voorlopig bereik met de poot ernaartoe. De interesse van de kat is zeker geëngageerd. Alles zou daarna kunnen gebeuren, maar het lijkt waarschijnlijk dat de kat behoorlijk blij zal zijn door deze ontdekking. Deze charmante namiddagscène brengt ons terug naar een andere tijd. Het roept ook prachtig de grote schoonheid en het wonder op van de kleinere scènes die het verhaal van ons leven vormen. Met schitterende kleuren die een zomermiddag benadrukken, is dit stuk verkrijgbaar als kunst aan de muur, als een t-shirt, of in de vorm van veel interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken