Katten – Katten die in het tuinhuis spelen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436677
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een scène die absoluut perfect kan zijn voor mensen die van katten houden. Als je van katten houdt, dan is het ook waarschijnlijk dat je het onheil kent waar ze zichzelf in kunnen stoppen! Het is een mooie dag in de tuin en de katten doen wat ze kunnen om te helpen. Of ze zijn gewoon nieuwsgierig. Hoe dan ook, ze zijn gefascineerd door wat ze doen. Tot nu toe lijkt het alsof het enige dat ze hebben gedaan is om een paar dingen over te gooien. Toch kun je je voorstellen dat deze katten blijven zien waar hun nieuwsgierigheid hen zal brengen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken