Katten – Katten die op meer melk wachten

van Jan Keteleer

Katten – Katten die op meer melk wachten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437008
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Twee katten hebben zich al te goed gedaan aan de melk die was weggelaten voor een pick-up. Een kat lijkt heel tevreden te zijn met de melk die is overgeslagen in de warme stralen van de middag. De andere kat Ze zit op de vensterbank van een gebouw dat tientallen jaren heeft gestaan. De charme van de oude wereld is duidelijk. De tweede kat kijkt vooruit naar de mogelijkheid van meer melk. Ze lijken niet te weten hoe lang ze misschien moeten wachten. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, als een t-shirt, of op een verscheidenheid aan interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken