Katten – Katten die op meer melk wachten

- Werkcode: 437 008

Jan Keteleer over Katten – Katten die op meer melk wachten

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Twee katten hebben zich al te goed gedaan aan de melk die was weggelaten voor een pick-up. Een kat lijkt heel tevreden te zijn met de melk die is overgeslagen in de warme stralen van de middag. De andere kat Ze zit op de vensterbank van een gebouw dat tientallen jaren heeft gestaan. De charme van de oude wereld is duidelijk. De tweede kat kijkt vooruit naar de mogelijkheid van meer melk. Ze lijken niet te weten hoe lang ze misschien moeten wachten. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, als een t-shirt, of op een verscheidenheid aan interieurproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Katten – Katten die op meer melk wachten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Katten – Katten die op meer melk wachten

Koop dit digital art werk Katten – Katten die op meer melk wachten van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437 008
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden