Katten – Katten op paasochtend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437029
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Pasen is gaande, en de twee katten in deze scène zijn zeker benieuwd naar enkele van de festiviteiten die gaande zijn. Deze prachtige scène toont verschillende vrolijk versierde paaseieren die langs de vensterbank en op de grond rusten, net buiten wat een thuis lijkt te zijn in het land. De katten zijn absoluut geboeid door deze eieren. Een van de katten probeert zelfs een van de eieren met zijn poot zachtjes te vlechten. Dit is een prachtig moment dat doet denken aan die kleine, onvergetelijke herinneringen die zorgen voor de Easters die we altijd liefhebben.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken