Katten – Kittens ontdekken Pasen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437027
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Perfect voor degenen die van Pasen houden, deze charmante landscène toont een reeks katten voor een klein landhuis. Balen hooi zijn in de buurt. Het is een warme, perfecte middag, en deze katten zijn zeker nieuwsgierig naar de mand met paaseieren die in de tuin zijn achtergebleven! Het is duidelijk dat de katten al over de mand hebben gekanteld, waardoor een heldere lading mooie eieren op het gras terecht is gekomen. Hun nieuwsgierigheid is niet verzadigd. Ze blijven de eieren zorgvuldig bestuderen. Het is onwaarschijnlijk dat ze ooit zullen begrijpen waarvoor de eieren zijn bedoeld.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken