Een Werk aan de Muur shop

Keith Flint van 'The Prodigy' (2019)

- Werkcode: 454 871

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Keith Flint van 'The Prodigy' (2019)

Een hommage aan Keith Flint, frontman van de legendarische en grensverleggende band ‘The Prodigy’. Naast zijn herkenbare uiterlijk tevens een icon voor de vrijheid van uiting op vele vlakken is hij door vele generaties geprezen voor de bijdrage aan de digitale muziekcultuur.

Hoewel het werk aandoet als een 2D illustratie - is werkelijk toch anders. Het werk is in eerste instantie met de hand geschetst en daarna in 3D software uitgewerkt en daarna op zeer hoge resolutie uitgerekend.

Zoals veel van Pat’s kubistische kunstwerken ademt ook dit werk een zekere zuiverheid en scherpheid uit zonder de essentie en emotie van het onderwerp te verliezen.

Note: Deze versie van het werk komt zonder de "ondertitel".
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Keith Flint van 'The Prodigy' (2019) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Keith Flint van 'The Prodigy' (2019)

Koop de illustratie Keith Flint van 'The Prodigy' (2019) van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 454 871
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.