Een Werk aan de Muur shop

Kempisch heideschaap

- Werkcode: 433 582

jowan iven over Kempisch heideschaap

Op de foto zie je een deel van een kudde kempische heideschapen in een klassiek heidelandschap op een fraaie mistige ochtend.

Het Kempische heideschaap behoort tot de grote heideschapen en is als soort erg geschikt voor het beheer van heide en schrale graslanden.Dit ras is kan goed leven op een schraal dieet van heide en gras. Tegelijk worden ze ook ingezet bij het in toom houden van opkomende boompjes op de heide zoals de lijsterbes, berk en de els. Al schuwen ze brandnetels en akkerdistels ook niet.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kempisch heideschaap op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kempisch heideschaap

Koop de foto Kempisch heideschaap van jowan iven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 433 582
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
264,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.