Kerk Chaugey (FR) in vuur en vlam

- Werkcode: 1 062 595

Susan Hol over Kerk Chaugey (FR) in vuur en vlam

Achter de kerk in ons kleine dorp Chaugey (FR) gaat de zon onder. Tenminste, als je op het plein naast de kerk staat. Zoals Meneer Aart van Sesamstraat de kinderen leerde: in het Westen gaat de zon Weg. In het Oosten komt hij Op, zei hij er ook bij. Vaak gaat die zon behoorlijk spectaculair onder, met ontzettend veel kleuren en fel licht. Het is dan niet moeilijk om allerlei spirituele dingen te bedenken. Ons huis is ruim 900 jaar oud. De kerk zal minstens zo oud zijn. Op de een of andere manier voel je die geschiedenis. Ik ben totaal niet kerks en geloof al helemaal niet in een god, maar ik geloof wel in mensen en samenkomen. Als je onze kerk binnenloopt, dan voel je dat het een plek is van bezinning. Je wordt vanzelf stil.
Wat ik ervaar in onze kerkje, is onmogelijk op de foto te krijgen. Door met behulp van speciale techieken mijn foto te bewerken, komt het toch een beetje dichterbij het gevoel. Met mijn bewerking probeer ik het mysterieuze, mystieke, ongrijpbare en ook het bijzonder mooie uit te drukken.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Kerk Chaugey (FR) in vuur en vlam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kerk Chaugey (FR) in vuur en vlam

Koop dit digital art werk Kerk Chaugey (FR) in vuur en vlam van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 062 595
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden