Kerkuil Art

van Fotojeanique .

Kerkuil Art van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 794901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
53 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Wist je dat je aan de kleur van de ogen van uilen kunt zien op welk moment van de dag die uilensoort jaagt? De Kerkuil heeft zwarte ogen, wat betekent dat deze in de nacht jaagt. Je hebt ook uilen met gele of oranje ogen, deze jagen overdag of in de schemer. In de Middeleeuwen werd er jacht gemaakt op Kerkuilen, omdat men dacht dat dit kwade geesten waren. Wat gemakkelijk voor is te stellen als je het gekrijs van de kerkuil wel eens hebt gehoord. In combinatie met de nacht, een vliegende witte gedaante (de onderkant van de uil is spierwit) en een ijselijke schreeuw diep in de nacht...

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.nl en neem bij vragen contact met mij op via het contactformulier op mijn website.

Alle werken