Een Werk aan de Muur shop

Kermis in de avond - mensen bij de botsautootjes

- Werkcode: 1 047 510

Marianne van der Zee over Kermis in de avond - mensen bij de botsautootjes

In ons dorp is begin oktober altijd de jaarlijkse kermis.
Het leek me leuk om te proberen dit vast te leggen op de ICM wijze. De figuren staan te kijken bij de botsautootjes.

ICM is Intentional Camera Movement. Ik vind het een erg leuke manier om abstracte en schilderachtige afbeeldingen te maken van de "normale" omgeving en gebeurtenissen.

Meestal maak ik meerdere opnamen voor ik tevreden ben maar deze lukte gelijk mede door de achtergrond kleuren van de attracties.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Kermis in de avond - mensen bij de botsautootjes op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Kermis in de avond - mensen bij de botsautootjes

Koop dit digital art werk Kermis in de avond - mensen bij de botsautootjes van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 510
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.