Kerstmagie in het toverbos

- Werkcode: 1 071 721

Jan Keteleer over Kerstmagie in het toverbos

Kerstmis kan wonderen doen! Wat zou het vrediger zijn om te bedenken wat de kerstmuis met iedereen doet. Stel je voor dat ook de dieren Kerstmis zouden vieren in het bos. Stel je voor dat een klein hert nerveus toekijkt hoe een eekhoorn de kerstballen verzamelt die twee hazen hem brengen. Stel je voor dat een kerstboom in het bos wordt versierd door deze dieren.

Stel je voor dat we dit met andere mensen zouden doen, zo verschillend als deze dieren onder elkaar zijn.

Stel je voor dat Kerstmis echte vrede zou brengen.... Stel je voor
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Kerstmagie in het toverbos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kerstmagie in het toverbos

Koop dit digital art werk Kerstmagie in het toverbos van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 721
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden