Kerstmis als het bos magisch is

- Werkcode: 1 071 219

Jan Keteleer over Kerstmis als het bos magisch is

Iedereen droomt van een mooie witte kerst. Kerstmis is immers de tijd die vrede in de wereld symboliseert en vreemd maar waar, velen associëren dit met maagdelijk witte sneeuw. Sneeuw verandert een bos in korte tijd in iets magisch en zeker als je de bewoners, zoals dit hertje, hun gang laat gaan.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Kerstmis als het bos magisch is op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kerstmis als het bos magisch is

Koop dit digital art werk Kerstmis als het bos magisch is van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 219
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden