Kerstmis in het magische bos

- Werkcode: 1 071 220

Jan Keteleer over Kerstmis in het magische bos

Ik heb dit stuk gemaakt met mijn nogal kinderlijke gevoel over Kerstmis. Kerstmis is voor mij vrede op aarde waar mensen geen oorlog voeren. Was dit maar waar!
Nee, we moeten een voorbeeld nemen aan de dieren en vooral als je de fantasie hebt om je voor te stellen wat er gebeurt in het bos dat door de sneeuw iets magisch krijgt.
Dan zie je een eekhoorn en een hert die kerstballen verzamelen om de kerstboom te versieren.

Ik weet het, ik heb nog steeds een kinderziel.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Kerstmis in het magische bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kerstmis in het magische bos

Koop dit digital art werk Kerstmis in het magische bos van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden