Key Summit lake / Nieuw - Zeeland

- Werkcode: 477 291

Shot it fotografie over Key Summit lake / Nieuw - Zeeland

De 'Key Summit' is een plek waar een kleine wandeling gedaan kan worden, maar er ook een grotere start. Dit geweldige uitzicht is slechts 5 minuten wandelen vanaf de parkeerplaats langs de doorgaande weg.
Shot it fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Welkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken van Shot it fotografie


Waarom je kiest voor Key Summit lake / Nieuw - Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Key Summit lake / Nieuw - Zeeland

Koop de foto Key Summit lake / Nieuw - Zeeland van Shot it fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477 291
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden