Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel Zw-w 3

- Werkcode: 719 455

Theo Molenaar over Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel Zw-w 3

Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel. Deze en andere tempels zijn befaamd om hun reliefs die explicitiet erotisch zijn. Ze staan ook wel bekend als de Kamasutra tempels. In zwart wit bewerking.
Theo Molenaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Molenaar

Belangstelling voor fotografie had ik al voor ik ging reizen. Maar het is gedurende het reizen dat die belangstelling zich verder heeft ontwikkeld. Mijn eerste verre reis was naar Indonesie. Daarna volgden Mexico, Turkije, Thailand en Maleisië. Waarop het tijd werd voor een langere reis.Met een enkeltje Bombay en een vaag plan vertrekken en ruim zes maanden later met de trein terugkomen uit Beijing. Het gevoel te beschikken over een oceaan van tijd omgeven door dampkring aan vrijheid. En de herinneringen die na een jaar bijna op de dag nauwkeurig waren blijven hangen, terwijl die aan de maanden ervoor al niet meer waren dan een samenvatting van herhalende feiten.De verwondering die je ervaart vraagt er om om vastgelegd te worden. In beelden en verhalen. Dat ben ik steeds blijven doen en uiteindelijk zijn dat mijn belangrijkste bezigheden geworden.Reisfotografie omvat veel aspecten van de fotografie: landschap, portret, reportage, straatbeelden en seriematig werken. En het leidt tot ervaring met zeer uiteenlopende omstandigheden, zowel qua licht als qua omgeving en interactie met mensen, dat laaatste vaak gehandicapt door het ontbreken van een gemeenschappelijke taal.Reizen is beleven. Fotograferen is kijken.En uit kijken en beleven volgen als bijna vanzelf verhalen.

Alle werken van Theo Molenaar


Waarom je kiest voor Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel Zw-w 3 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel Zw-w 3

Koop de foto Khajurao - Erotisch relief in de Lakshmana tempel Zw-w 3 van Theo Molenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 719 455

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-118,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.