Kinderen Kunst: Amy en Buddy bellen naar huis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438928

10% voorjaarskorting
Nog 7 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Zijn Amy en haar beagle Buddy verloren? Dat kan het geval zijn in dit mooie straatbeeld, waarin Amy en Buddy in een telefooncel worden afgebeeld. Buddy schenkt volle aandacht, maar hij lijkt zich niet al te veel zorgen te maken. Amy ook niet. Misschien zijn ze net een beetje buiten de gebaande paden geraakt. Met de straatlantaarns boven hun hoofd, kunnen we raden dat de vroege avond aanbreekt. Dit stuk staat bekend om de diepe tonen die de lucht creëren en voor de lichaamstaal die ons vertelt wat er met Amy en Buddy aan de hand is. Dit stuk is verkrijgbaar in de vorm van interieurproducten, kunst aan de muur en t-shirts.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken