Kinderen Kunst: Amy en Buddy met de giraffen

van Jan Keteleer

Kinderen Kunst: Amy en Buddy met de giraffen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438459

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 108 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie Amy & Buddy
© designed by Jan Keteleer

Er is een gevoel van avontuur voor dit stuk dat de kijker vanaf het begin boeit. Hier vinden we Amy en Buddy de beagle op een avontuur. We weten eigenlijk niet waar ze zijn, maar het is duidelijk dat dit avontuur een draai heeft gemaakt voor het buitengewone. Amy en Buddy hebben enkele giraffen gevonden. Vanaf het eerste gezicht lijkt iedereen op weg om snel vrienden te worden. Het enorme verschil in grootte tussen Amy en Buddy en de giraffen kan overweldigend zijn. Maar uit het detail in dit prachtige schilderij, beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als interieurproducten, kunnen we zien dat deze giraffen echt zachte, mooie reuzen zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken