Kinderen Kunst: Een brief samen posten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438936
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie Amy & Buddy
© designed by Jan Keteleer
*************************************
We weten niet waarom Amy en Buddy, haar trouwe beagle, een brief sturen. Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat de brief voor een familielid, een penvriend of zelfs een vroege brief aan de Kerstman is. Ongeacht waar de brief naartoe gaat, er is iets aan deze schattige scène die herinneringen aan de kindertijd oproept. De vintage-postbus is slechts één element van dit stuk, maar brengt ons wel terug in een tijdperk dat voorbij is. Amy en Buddy sturen hun brief met een gevoel van opwinding. Het eenvoudige detail in dit schilderij, beschikbaar als wall art, maakt het een van de meest populaire stukken uit de serie.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken