Kinderen Kunst: Het opleiden in de astronomie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438466

10% voorjaarskorting
Nog 7 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Nogmaals, Amy heeft de taak op zich genomen om haar beagle Buddy op te leiden. Deze keer heeft ze zijn onverdeelde aandacht voor het leren over de sterren en planeten. Buddy kijkt aandachtig, als een enthousiaste Amy Buddy de wonderen van ons zonnestelsel en verder laat zien. De spatten van planeten en sterren geven dit schilderij een aparte, wereldvreemde kwaliteit. Het is een van de meest unieke, betoverende stukken in de Amy en Buddy-collectie. Het is vrij gemakkelijk om te verdwalen in zoiets als dit. Het stuk is verkrijgbaar als wall-art, t-shirts, of via een verscheidenheid aan interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken