Kinderen Kunst: Romantische wandeling in het bos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het pad wenkt Amy en haar Beagle Buddy naar voren. Waar gaan ze heen? Wat staat buiten de bewegende, zachtaardige scène hier afgebeeld? We kunnen het niet met zekerheid zeggen. We kunnen alleen maar kijken naar wat de horizon van de late zomer biedt. Achter hen zien we prachtige spatten van de natuur. Dit is een stuk dat de zachte schoonheid van vriendschap laat zien. Deze twee kennen eenvoudigweg de andere te volgen. Ze zijn echt two of a kind, en ze zijn de beste vrienden. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of via interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken