Kinderen Kunst: Stoute hond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438817

10% voorjaarskorting
Nog 7 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het is duidelijk dat Amy een beetje ouder is en zich erg verantwoordelijk voelt voor haar beagle Buddy. Ze gelooft dat het haar verantwoordelijkheid is om Buddy een goede hond te laten worden. Dat betekent natuurlijk niet dat Amy Buddy niet zal gebruiken om bij de snoepjes te komen, of iets anders te doen dat misschien een beetje ondeugend is, maar ze bedoelt het goed. Deze prachtige muurkunst (ook beschikbaar als t-shirts of binnenlandse producten) toont haar haar best doet om Buddy voor het omvallen over een vuilnisbak te schelden. Het lijkt te werken! Buddy besteedt nogal wat aandacht aan het schelden van Amy. Zal hij hiervan leren?

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken