Een Werk aan de Muur shop

Kinderen der Zee, Jozef Israëls met zon en ballon

- Werkcode: 1 045 367

Foto Amsterdam/ Peter Bartelings over Kinderen der Zee, Jozef Israëls met zon en ballon

Digitale bewerking van het schilderij getiteld 'Kinderen der zee'. Vier kinderen spelen met een speelgoed zeilbootje in het water aan het strand. De oudste jongen draagt een kind op zijn rug.
Deze lieflijke scène bevat een boodschap. De visserskinderen met hun armoedige kleding en schamele speelgoed geven ons een beeld van hun toekomst. De oudste jongen torst de last van het gezin op zijn schouders en het bootje staat voor het zware leven op zee. Jozef Israëls schilderde dit thema voor het eerst in 1863. Het was enorm populair en Israëls heeft het daarna vaak herhaald.

Aan deze eigentijdse versie is een zichtbare zon toegevoegd, heeft het meisje een ballon in haar hand en is de lucht opgehoogd. Ook is er een fractie meer contrast aan het werk toegevoegd, Kunst met een knipoog, van oude meesters en nieuwe meesters.

Over beeldmaker Peter Bartelings: als geboren en getogen Amsterdammer voel ik me -ook als fotograaf en beeldmaker bij FotoAmsterdam.com- nauw verbonden met de stad Amsterdam. Naast de Amsterdamse collectie is er ook werk van andere steden in Nederland, zoals Haarlem, Groningen, Zwolle, Leiden, Delft etc. Daarnaast ook veel werk gemaakt in Frankrijk en Duitsland. Bovendien heb ik in de loop der jaren een interessante collectie digital art opgebouwd, o.a. van bewerkingen van oude meesters die in een nieuw jasje zijn gestoken en uitstekend passen in een modern interieur.

Mijn werk is internationaal bekend en hangt naast Nederland, ook in België en Duitsland bij klanten aan de muur.

Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. U kunt altijd contact met mij opnemen bij vragen over een specifiek werk.
Foto Amsterdam/ Peter Bartelings profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Foto Amsterdam/ Peter Bartelings

Als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij veel werk vervaardigd, niet alleen van Amsterdam, maar ook andere steden in binnen- en buitenland vullen zijn portfolio.
Ook als digital artist heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend.

Zijn werk is verkocht in binnen- en buitenland en hangt naast Nederland, ook bij kopers in België en Duitsland aan de muren.

Peter stelt hoge eisen aan zijn producten en zijn een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor.

Rechtstreeks in contact komen met Peter kan via email: p.bartelings@gmail.com

Alle werken van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings


Waarom je kiest voor Kinderen der Zee, Jozef Israëls met zon en ballon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kinderen der Zee, Jozef Israëls met zon en ballon

Koop dit digital art werk Kinderen der Zee, Jozef Israëls met zon en ballon van Foto Amsterdam/ Peter Bartelings als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 045 367
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.