Kinlochewe, Scotisch Highlands van Arnold de Gans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
77 gratis verzending!

Omschrijving

In Kinlochewe ( daar in de verte) hebben wij gezellig thee gedronken en genoten van een zalig stuk Home baked cake!
Niet lang nadat we vertrokken kwamen we een viewpoint tegen .. Die terug keek naar dat dorpje ...
En de weg ernaartoe of ervan af.
Kinlochewe is 1 van de schilderachtige plaatsjes die ja tegen komt langs de Wester Ross Coastal route door de Highlands.
De Wester Ross Coastal Trail is een route in het westelijke deel van de Schotse Hooglanden. De route bestaat uit de A832, de A896 en het schiereiland Applecross. Het noordelijke uiteinde van de route is de kruising met de A835 ten zuiden van Ullapool. Het zuidelijke einde van de route is bij Auchtertyre in de buurt van Kyle of Lochalsh. Kinlochewe is een van de vele prachtige plekken die je kunt bezoeken.

Dit werk wordt aangeboden door Arnold de Gans

Arnold de Gans profielfotoIn de wereld van fotografie ben ik mij gaan toeleggen op portretfotografie in een warme romantische stijl. Met beperkt natuurlijk of kunst licht probeer ik de sfeervolle portretten in de sfeer van de oude meesters zoals bijvoorbeeld Rembrandt en Vermeer te benaderen.

In een ongedwongen setting zorg ik, door gebruik van specifieke voorwerpen, belichting en/of bijzondere locaties, dat alle portretten een bijzondere en unieke warme intieme sfeer uitademen. Mede door het volgen van vele tientallen seminars, cursussen van CreativeLive en workshops van bekende en minder bekende fotografen heb ik in de afgelopen jaren mijn kennis verdiept en het gebruik van mijn materiaal gefinetuned.

De in Nederland georganiseerde fantasie en cosplay evenementen zoals ELFIA en Castlefest worden al vele jaren door mij bezocht en vastgelegd. En ook daar is de ontwikkeling van mijn romantische stijl steeds vaker terug te vinden in de bewerking van de foto?s die ik vrijgeef aan de deelnemers van die evenementen. Dit heeft in 2016 twee keer als resultaat gehad dat een foto van mij is gebruikt als poster en ander promotie materiaal voor ELFIA, van zowel Haarzuilens als Arcen.
De afgelopen jaren hebben mijn foto?s in vele regionale kranten en in internationale magazines zoals COS Culture Magazine gestaan.
Gedreven door mijn passie voor fotografie en liefde voor de mens in al zijn kracht en kwetsbaarheid zorg ik ervoor dat ik dag in dag uit mijzelf blijf investeren in mijn ontwikkeling.

Alle werken