Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Kip Second chance

- Werkcode: 1 004 828

Christel De Buyser over Kip Second chance

Second chance is gemaakt naar aanleiding van een kipje wat bont en blauw en verwaarloosd langs de weg is gevonden. Zij is opgevangen en verzorgd door een vriendin van de kunstenares en opgebloeid tot een vrolijk grappig kipje. Kunstenares Christel De Buyser is gek op kipjes en heeft zelf ook een ren met guitige kippen.
Er is gebruik gemaakt van intense kleuren. Dit kleurrijke kunstwerk is origineel gemaakt met kunstenaarsmaterialen. Opgezet met Amsterdam Expert acrylverf. Christel De Buyser stelt hoge eisen aan kwaliteit van de door haar te gebruiken materialen voor al haar kunstwerken.
Kunstenares Christel De Buyser is gek op kippen en heeft een hele serie kippen ontworpen die u ook in serie op kunt hangen. Binnenkort verschijnt de hele serie op haar website. 22 mei zijn deze ook te zien in haar tuinexpositie in Ossendrecht. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om een bericht te sturen.
Meer info over andere exposities vindt u ook terug op de website.
Het originele kunstwerk is 60x80x4cm.
Foto: Gian van Eekelen
Christel De Buyser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Christel De Buyser

Kunstenares, schrijfster, moeder, vrouw, partner, kind, familie, vriend, vijand, vechter, survivor... that's Christel De Buyser aka ChriBu!
Eat, sleep, paint, repeat!

Christel aka Chribu is
een begenadigd, gepassioneerd en selfmade kunstenares en artistiek talent.
Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje,
Australie en zelfs in Guadeloupe.
Zij is al haar hele leven creatief en liep als klein meisje met een emmertje met schilderspulletjes over de boerderij.

Het onmogelijke is mogelijk!
Na een langdurige strijd, zet de kunstenares zich ondanks haar beperkte energie in als vrijwilliger voor speciale mensen, zoals mensen met een visuele handicap. Zo geeft zij op haar manier iets terug aan de maatschappij en draagt hierdoor haar steentje bij.

Haar passie om te creëren, schilderen in de diepte en kleur geven aan het ongrijpbare, zorgt ervoor dat zij streeft om het onmogelijke mogelijk te maken. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen, zijn er om te 'beleven' en zij leert ze aan anderen ook te maken.

Creëren is niet denken in problemen maar in oplossingen. Dit werkt ook door op je dagelijkse leven. Zo worden tijdens de workshops de hersenen geprikkeld om te schakelen als een soort van hersengymnastiek. Deze prikkelingen maken stoffen in de hersenen vrij wat resulteert in emotie en inzichten.
Haar hoofd zit vol ideeën en een kunstwerk begint ook vaak met kleine gebeurtenissen die dan

Alle werken van Christel De Buyser


Waarom je kiest voor Kip Second chance op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kip Second chance

Koop de foto Kip Second chance van Christel De Buyser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 004 828

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
153,-138,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.