Kissing Couple XXXL

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534334
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!

Omschrijving

Normaliter zie je ze als een souvenir, te koop voor hooguit een paar euro in de meeste toeristenwinkeltjes. Saske van der Eerden heeft daarentegen gezorgd voor een variant van ongeveer tien meter hoog.

De relatief grote beelden staan opgesteld langs het Noordzeekanaal bij de overvaarplaats van de Hempont. Die plaats is tevens het eindpunt van de (Nieuwe) Hemweg. De beelden staan langs de Ankerweg. De (Nieuwe) Hemweg maakt deel uit van een snelfietsroute tussen de centra van Amsterdam en Zaandam, die over de veer voert.

De beelden wegen rond de 6700 kilogram. Er waren zes maanden nodig om ze te fabriceren. Van eerste idee tot en met realisatie heeft bijna twee jaar geduurd. De beelden lijken van Delfts blauw maar zijn van een stalen frame met EPS (expanded polystyreen) met epoxylaag met anti-graffiti en brandvertragende stof.

Over Jeroen de Jongh

Jeroen de Jongh profielfotoWelcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken