Klaproos Disco

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos Disco van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106090
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Kleurrijke foto van een enkele klaproos tegen een zachte achtergrond. Deze foto is genomen in het stadspark in Nancy, Frankrijk. Een mooi park waar het goed vertoeven was in de zomer. Voor fotografen ook een leuk park, want er waren velden vol bloemen aangelegd.
Op deze foto heb ik gefocused op een klaproos die prachtig verlicht werd door het zonnetje. Er ontstond een mooi, zacht bokeh (onscherpte) in de achtergrond. Dat kwam doordat ik een groot diafragma heb gebruikt én doordat er veel afstand is tussen deze klaproos en de andere bloemen in de achtergrond. Die zijn nu alleen nog maar te zien als gekleurde, zachte vlekken. En dat geeft een dromerige sfeer aan het beeld.
Ik heb de kleuren die er waren een beetje versterkt en ze doen me op deze manier denken aan de felle disco-kleuren van de jaren zeventig.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken