Klaproos in blauwe droom

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos in blauwe droom van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106094
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van een klaproos tegen een blauwe achtergrond. Een eenvoudige foto, maar ik houd wel van het motto "Less is more". Ik heb deze foto een blauwe achtergrond gegeven omdat het een mooi contrast oplevert met de rode klaproos. De bloem springt er echt uit. En met de vage planten en bloemen in de achtergrond krijgt de foto een dromerige uitstraling.

Deze foto is genomen in een prachtig bloemenveld in het stadspark van Nancy, Frankrijk. Ik heb daar meerdere klaprozen gefotografeerd en een aantal daarvan heb ik opgenomen in het album "Klaprozen". Elke klaproos is weer uniek en deze prachtige bloemen vervelen mij nooit.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken