Klaproos in blauwgroen veld

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos in blauwgroen veld van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106092
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Kleurrijke foto van een klaproos in een veld met andere bloemen. Op deze foto zijn de individuele blaadjes van de klaproos goed te zien. De foto is genomen in een stadspark in Nancy, Frankrijk.

Leuk aan deze foto vind ik de levendige omgeving van de klaproos. Je ziet vele knoppen van andere klaprozen in wording en dat maakt het beeld wat dynamischer. En er is zelfs een paars Korenbloempje dat onderin de foto te zien is. Die geeft net even een beetje meer kleur aan het hele beeld. Verder contrasteert het blauwgroene van de foto mooi met het rood van de klaproos. Alles bij elkaar wordt het zo een kleurrijke, zomerse foto.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken