Klaproos in turquoise veld

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos in turquoise veld van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106095
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Ik heb diverse foto's genomen van klaprozen in een bloemenveldje in Nancy, Frankrijk, en dit is er één van. Elke foto heeft weer zijn eigen invalshoek en bij deze foto heb ik gekozen voor een lieflijke bewerking. De klaproos heb ik een rood-roze kleur gegeven en de achtergrond een groen-turquoise kleur.
In de verte zijn nog een paar andere klaprozen te zien. Sommige in bloei, andere nog in de knop. Het geeft wel een speels beeld, maar het blijft tegelijkertijd rustig door de wazige achtergrond.
De zon speelde ook een mooie rol bij deze foto. Hij schijnt prachtig door de bloemblaadjes van de klaproos heen, waardoor je de structuur van de blaadjes goed kunt zien.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken