Klaproos in zomers groen

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos in zomers groen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106093
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Soms ervaar je geluk bij een ongeluk. En dat is eigenlijk ook het verhaal achter deze foto. We waren met de motor op doorreis in Frankrijk, toen we ineens motorpech kregen. Vanuit een klein dorpje zijn we door de hulpdiensten naar een garage in Nancy gebracht, dat was de dichtstbijzijnde stad. Omdat er onderdelen besteld moesten worden voor de motor, hebben we verplicht een paar dagen in Nancy doorgebracht. Gelukkig was het aardig weer en konden we heerlijk vertoeven in het stadspark Parque de la Pépinière. Daar was een prachtig bloemenveld aangelegd, met diverse bloemen. Er waren vele klaprozen en ik had de tijd om ze uitgebreid te fotograferen. Een aantal van die foto's heb ik opgenomen in mijn album "Klaprozen" in deze shop. Deze specifieke foto heb ik een zomers tintje gegeven met de geelgroene kleur.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken