Klaproos tussen de knoppen

van Arja Schrijver Fotografie

Klaproos tussen de knoppen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 106079
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze klaproos bevindt zich in een veld met vele andere klaprozen. Sommige zijn al uitgebloeid, andere bloeien en weer andere zitten nog vol in de knop. Met al die bloemknoppen is het een levendige foto.

Er stond een lekker zonnetje op het moment dat ik de foto nam. Het tegenlicht geeft een fijne, zomerse sfeer aan de foto. En het zorgt ervoor dat je zelfs de haartjes op de steeltjes van de klaprozen nog kunt zien.

De foto is genomen in een stadspark in Nancy, Frankrijk. We waren daar tijdens een vakantie per ongeluk beland, nadat we motorpech hadden. We moesten een paar dagen wachten op onderdelen, maar gelukkig konden we ons aardig vermaken in de stad. Vooral met de prachtige bloemenvelden die in het stadspark waren aangelegd.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken