Klaprozen in de regen

van Jan Keteleer

Klaprozen in de regen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451138
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je aan papavers denkt, wat zijn dan sommige van de gedachten en scènes die in je opkomen? Sommige mensen denken aan het iconische landschap buiten het Land of Oz. Anderen herinneren zich het gekakel van de Wicked Witch, terwijl ze zeiden dat de papavers haar zouden laten slapen. Anderen beschouwen dat onvergetelijke gedicht over Flanders Field. Dit slaperige beeld is een levendige rode ruimte, die samenkomt met de elementen van de natuur. Verkrijgbaar als wall-art, of als t-shirts, of in de vorm van interieurproducten, is Poppies in the Rain iets dat op een zeer diepzinnige manier het hart en de geest kan vangen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken