Klassiek - Retro Een Engels meisje

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444025
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wie is dit jonge Engelse meisje? Waar gaat ze heen? We kunnen alleen maar afvragen over haar verleden. Tegelijkertijd kunnen we alleen maar speculeren over haar toekomst. We gaan ervan uit dat de auto van haar is, maar wie kan zeggen? Misschien wachten zij en de hond op een ritje. Zo ja, op wie wachten ze? Dit unieke orthochromatische kunstwerk van Jan Keteleer nodigt een aantal overtuigende vragen uit. Een van de meest aansprekende dingen over dit stuk is het feit dat je het vrijwel overal kunt laten installeren. Het werkt goed in zowel persoonlijke als professionele ruimtes.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken