Klassiek - Retro Een Frans meisje

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444032
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit prachtige orthochromatische stuk doet denken aan de opwindende beelden van Frankrijk en de jeugd. Dit stuk combineert de Effiel Tower met die van een jong meisje. De aandacht voor detail is verbazingwekkend, en toch is dit een van de meest unieke afbeeldingen van een Frans pictogram dat overal te vinden is. Dit is een prachtig voorbeeld in fine art dat kan worden gevestigd in vrijwel elke ruimte die u maar wilt. Of je er nu van droomt Parijs te bezoeken, of ooit nog een keer terug wilt, dit stuk brengt je erheen. Dit is ook een geweldig stuk voor iedereen die gelooft dat hij jong van hart is.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken