Klassiek schilderij Amsterdam: Centraal station Amsterdam in impressionistische stijl

van Slimme Kunst.nl

Klassiek schilderij Amsterdam: Centraal station Amsterdam in impressionistische stijl van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 701355
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een klassieke weergave van het Centraal Station van Amsterdam gecreëerd. De gouden tinten doen denken aan de rijke geschiedenis van Amsterdam. Ons algoritme heeft de stijl van Renoir geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Amsterdam. Zo combineren we creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie!

Wilt u een stijlvol schilderij kopen? Ga voor dit werk van Amsterdam van Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken